Onze diensten

Grondwerken, renovatie en nieuwbouw

Wat kunnen wij voor u doen?

RUWBOUW
NIEUWBOUW
TOTAALRENOVATIE
KLEINE EN GROTE VERBOUWIINGEN
GRAAFWERKEN

Bouwbedrijf Gommers realiseert uw droomproject

Ruwbouw

Metselwerken dunmortel en lijmen te Beveren

Bouwbedrijf Gommers zorgt voor een stevig fundament van uw bouwproject, zodat u er een leven lang zonder zorgen van kan genieten. Of het nu gaat om een aardige woonst of een functionele kantoorruimte, bij ons kunt u rekenen op een professioneel resultaat binnen uw vooropgesteld budget en de afgesproken planning. Wij zorgen voor kwalitatieve wind- en waterdichte constructies vanaf de grond- en funderingswerken, inclusief afbraak-, sloop-, riolerings- en graafwerken.

Nieuwbouw

Nieuwbouwproject Belsele

Bij Bouwbedrijf Gommers realiseren we met plezier de nieuwbouw waar u al jaren van droomt. Hierbij zijn we sterk in maatwerk dat de balans houdt tussen de visie van de architect en uw persoonlijke wensen, noden en vereisten. Dankzij onze gedreven vaste medewerkers kunnen wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten overtreffen met onze flexibele en nauwgezette aanpak. Wij voeren de bouwplannen correct en tijdig uit met oog voor kwaliteit tot in de kleinste details.

Renovatie

Wij gaan met even veel enthousiasme aan de slag, of het nu om een standaard verbouwingswerk gaat of een complexe totaalrenovatie. Dat kunnen talloze particulieren en bedrijven die hun renovatie in onze handen hebben gelegd alleen maar beamen. Met onze snelle, strikte en efficiƫnte aanpak slagen wij erin om een haalbare planning op te stellen en na te volgen. En ook met uw budget wordt altijd rekening gehouden.

Diverse werken

Dat zelfs de kleinste werken een groot verschil kunnen maken, weten we bij Bouwbedrijf Gommers heel goed. Zo leggen we ons bijvoorbeeld ook met evenveel plezier toe op het plaatsen van prefab betonelementen. We zetten uw wooncomfort altijd op de eerste plaats.

Bekijk onze realisaties

ONZE TROEVEN :

Jarenlange ervaring
Onberispelijke kwaliteit
Strakke opvolging
Respecteren van timing en budget

Laat de beelden voor zich spreken en begin alvast te dromen…

 

Realisaties

Samenwerken?

Op zoek naar een ervaren bouwpartner ?

Regio Oost-Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen?

Nieuwbouw, graafwerken, verbouwing of renovatie?

Bouwbedrijf Olivier Gommers en zijn team staan graag voor u klaar

Contacteer ons