Onze diensten

Bouwbedrijf Gommers is een dynamische totaalaannemer die voor geen enkele nieuwbouw, verbouwing of renovatie terugdeinst. Elk bouwproject, groot of klein: wij vinden het fijn!

Wat doen we?

De ruwbouw van je woonst of kantoor? Een complete nieuwbouw volgens alle huidige normen en comfort? Kleine of middelgrote verbouwingen of een volledige make-over met een totaalrenovatie? Of misschien wel diverse kleinere werken? Bij ons is je bouwproject in goede handen. Van een efficiënte planning tot de afwerking tot in de kleinste details… Bouwbedrijf Gommers is jouw fundament voor een betrouwbaar bouwproject.

Ruwbouw

Metselwerken dunmortel en lijmen te Beveren

Bouwbedrijf Gommers zorgt voor een stevig fundament van je bouwproject, zodat je er een leven lang zonder zorgen van kan genieten. Of het nu gaat om een aardige woonst of een functionele kantoorruimte, bij ons kan je rekenen op een professioneel resultaat binnen jouw vooropgestelde budget en de afgesproken planning. Wij zorgen voor kwalitatieve wind- en waterdichte constructies vanaf de grond- en funderingswerken, inclusief afbraak-, sloop-, riolerings- en graafwerken.

Nieuwbouw

Nieuwbouwproject Belsele

Bij Bouwbedrijf Gommers realiseren we met plezier de nieuwbouw waar jij al jaren van droomt. Hierbij zijn we sterk in maatwerk dat de balans houdt tussen de visie van de architect en jouw persoonlijke wensen, noden en vereisten. Dankzij onze gedreven vaste medewerkers kunnen wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten overtreffen met onze flexibele en nauwgezette aanpak. Wij voeren de bouwplannen correct en tijdig uit met oog voor kwaliteit tot in de kleinste details. Kunnen wij het maken? Nou en of!

Renovatie

Geen uitdaging is te groot en geen klusje te klein voor Bouwbedrijf Gommers. Wij gaan met even veel enthousiasme aan de slag, of het nu om standaard verbouwingswerken gaat of een complexe totaalrenovatie. Dat kunnen talloze particulieren en bedrijven die hun renovatie in onze handen hebben gelegd alleen maar beamen. Met onze snelle, strikte en efficiënte aanpak slagen wij erin om een haalbare planning op te stellen en na te volgen. En ook met jouw budget wordt altijd rekening gehouden. Door in fases te werken, wordt ook de rest van jouw planning niet gehinderd en kan je tijdens de werken nog steeds gebruik maken van het gebouw.

Diverse werken

Dat zelfs de kleinste werken een groot verschil kunnen maken, weten we bij Bouwbedrijf Gommers heel goed! Zo leggen we ons bijvoorbeeld ook met evenveel plezier toe op het plaatsen van prefab betonelementen. We zetten jouw wooncomfort altijd op de eerste plaats. Zelfs de kleinste klusjes klaren we met zorg en liefde voor ons vak. Want wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.

Bekijk onze realisaties

Onberispelijke kwaliteit en een strakke opvolging van timing en budget zijn slechts enkele van onze troeven. Laat de beelden spreken en begin alvast te dromen van jouw eigen bouwproject!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Laat daarom niet onze woorden maar jouw ogen je overtuigen. Dit is een greep uit de projecten die we met hart en ziel en veel vakmanschap hebben gerealiseerd.

Realisaties

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een ervaren bouwpartner in Oost-Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen voor een nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Klop dan zeker eens aan bij bouwbedrijf Gommers, je totaalaannemer uit Sint-Pauwels. Wij nemen binnen de 24 uur contact op met jou.

Contacteer ons