Totaalrenovatie Gommers

Over ons

Bouwbedrijf Gommers, dat is kwaliteit voor een correcte prijs en proactief meedenken met de klant, steeds met een glimlach!

Uitstekende kwaliteit en een snelle service

Plan je de bouw van je eigen stek of een renovatie? Dan zit je bij Bouwbedrijf Gommers goed. Als ervaren totaalaannemer uit Sint-Pauwels storten wij ons met enthousiasme op kleine en grote bouwprojecten in Oost-Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen. Wij staan dan ook bekend om onze kwalitatieve realisaties en snelle service.

Wie zijn we?

Bouwbedrijf Gommers heeft als jonge en dynamische aannemer alles in huis om een kwalitatieve nieuwbouw, verbouwing of renovatie te realiseren. Met meer dan 15 jaar ervaring achter de rug en grondige technische kennis op zak kunnen wij elke kleine of grote verbouwing tot een goed einde brengen. Door onze strakke opvolging van timing en budget staan we bekend om onze korte uitvoeringstermijnen.

Wij werken met 5 vaste medewerkers en veel betrouwbare partners waar we nauw mee samenwerken en vlot overleg mee plegen. Hierdoor kunnen we keer op keer bouwprojecten van onberispelijke kwaliteit opleveren binnen de afgesproken oplevertermijn. Ook vinden wij open communiceren met onze klanten erg belangrijk. Zo weet je altijd 100 % wat de stand van zaken is en kan je zowel voor, tijdens als na de werken op je beide oren slapen.

Vertrouw ons met jouw bouw en je krijgt zeker geen berouw.

Ons team

Wij werken met ons eigen jong en dynamisch team dat met een stevige basis technische kennis op zak bij elke nieuwe uitdaging opnieuw staat te popelen om aan de slag te gaan.

5/5
Quinten Staes

Top firma met top personeel!

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een ervaren bouwpartner in Oost-Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen voor een nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Klop dan zeker eens aan bij bouwbedrijf Gommers, je totaalaannemer uit Sint-Pauwels. Wij nemen binnen de 24 uur contact op met jou.

Contacteer ons