Compleet renovatieproject Sint-Niklaas

Renovatie van oude hoevewoning Sint-Niklaas

Van volledige afbraak en heropbouw naar droomwoning

Deze oude hoevewoning te Sint-Niklaas werd bijna volledig afgebroken en heropgebouwd. Eerst ontfermden onze experten zich zorgvuldig over de afbraakwerken. Dan volgden de grondwerken en werden de kelder en het zwembad gegraven. De staalwerken werden gedaan en het structureel gewapend beton werd gestort. Daarbij werden betonbalken en kolommen geplaatst, de wapeningen voorzien, de stalen liggers, de potten en balken en ook de L-profielen geplaatst. Ook de vochtkeringen werden geïnstalleerd door onze vakmensen. We verzorgden ook alle rioleringswerken: het plaatsen van de rioolbuizen en wachtbuizen en ook de infiltratie-, regenwater-, toezichts- en septische putten. We voerden zorgvuldig de metselwerken uit, zowel ondergronds in betonblokken als de snelbouw metselwerken, het isolerend metselwerk (yton) en de gevelmetselwerken. We plaatsten vervolgens ook de spouwmuurisolatie en de steenstrips ter afwerking. In deze verbouwing werd ook natuursteen geplaatst, namelijk Belgische blauwe hardsteen of arduin. En we voorzagen ook elegante breedplaatvloeren, inclusief de voorbereidende werken zoals het storten van beton, de wapening en predallen. Bij een groot project als dit streven we naar perfectie en halen we heel veel voldoening uit het resultaat, net als onze klant.

 

5/5
Quinten Staes

Top firma met top personeel!

Bekijk onze andere realisaties

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Laat daarom niet onze woorden maar jouw ogen je overtuigen. Dit is een greep uit de projecten die we met hart en ziel en veel vakmanschap hebben gerealiseerd.

Realisaties

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een ervaren bouwpartner in Oost-Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen voor een nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Klop dan zeker eens aan bij bouwbedrijf Gommers, je totaalaannemer uit Sint-Pauwels. Wij nemen binnen de 24 uur contact op met jou.

Contacteer ons