Nieuwbouw

Metselwerk Belsele gevelstenen

Een prachtige nieuwbouw volgens al uw wensen!

Als ervaren partner voor nieuwbouw zijn we expert in het volgen van de richtlijnen van de architect terwijl we toch ten volle rekening houden met uw wensen. Zo vinden wij de perfecte balans om een functionele kantoorruimte of de woonst van uw dromen te realiseren. Of het nu gaat om een woning in landelijke stijl of een moderne minimalistische nieuwbouw, wij brengen met passie elk bouwproject tot een goed einde.

Bouwbedrijf Gommers staat al jaren bekend om zijn degelijk maatwerk van onberispelijke kwaliteit tot in de kleinste details, tegen haalbare uitvoeringstermijnen. Door vlot overleg en goede samenwerkingen kunnen we een correcte en betrouwbare realisatie van uw plan garanderen. Heeft u al een verhuisdatum en budget in gedachten? Dankzij onze flexibele en nauwgezette aanpak zijn we keer op keer in staat om de verwachtingen van onze klanten in te lossen. Bovendien kunt u altijd terugvallen op onze jarenlange ervaring en doorgedreven technische kennis om met u mee te zoeken naar de geknipte oplossing op maat!

STAP 1: grondwerk en funderingen

STAP 2: draagconstructie maken

STAP 3: binnen- en buitenwanden plaatsen

STAP 4: isolatiemateriaal aanbrengen

STAP 5: vloeren leggen en eventueel trappen installeren

STAP 6: de afwerking verzorgen met behulp van onze partners

5/5
Quinten Staes

Top firma met top personeel!

Bekijk onze nieuwbouw­realisaties!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Laat daarom niet onze woorden maar jouw ogen je overtuigen. Dit is een greep uit de projecten die we met hart en ziel en veel vakmanschap hebben gerealiseerd.

Realisaties

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een ervaren bouwpartner in Oost-Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen voor een nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Klop dan zeker eens aan bij bouwbedrijf Gommers, je totaalaannemer uit Sint-Pauwels. Wij nemen binnen de 24 uur contact op met jou.

Contacteer ons