Ruwbouw

Een degelijke ruwbouw als basis voor uw project

Een kwalitatieve woonst of kantoorruimte kan niet zonder een stevige fundering, duurzame muren, veilige vloeren en een degelijk dak. Wij zijn experten in het plaatsen van wind- en waterdichte constructies die de basis zullen vormen voor uw afgewerkte realisatie. Bij bouwbedrijf Gommers kunt u terecht voor alle grond- en funderingswerken, het plaatsen van binnen- en buitenwanden. Bovendien doen we afbraak- en sloopwerken, riolerings-, graaf- en grondwerken, beton- en metselwerken. Wij beschikken niet alleen over ervaren vakmensen om deze werken uit te voeren, maar hebben voor elke bouw ook de juiste leveranciers klaar staan om duurzaam materiaal aan te leveren.

Met onze kwalitatieve bouwmaterialen, vakkundig geplaatst op maat van uw project kunt u op beide oren slapen. De onevenaarbare stevigheid en afdichting van uw ruwbouw garanderen een zorgeloze afwerking!

STAP 1: Afbraak- en sloopwerken

STAP 2: Grondwerk en funderingen

STAP 3: Draagconstructies uitwerken

STAP 4: Binnen- en buitenwanden plaatsen

STAP 5: isolatiemateriaal aanbrengen

STAP 6: Vloeren leggen en trappen installeren

5/5
Quinten Staes

Top firma met top personeel!

Bekijk onze ruwbouw en realisaties

Ons vakmanschap in woord en beeld. Elk project opnieuw tot een goed einde brengen. Daar gaan we samen voor.

Realisaties

Samenwerken?

Bent u op zoek naar een ervaren bouwpartner in het Waasland of Zeeuws-Vlaanderen?  Graafwerken, nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Wij staan steeds voor u klaar om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contacteer ons