Ruwbouw

Een degelijke ruwbouw als basis voor jouw project

Een kwalitatieve woonst of kantoorruimte kan niet zonder een stevige fundering, duurzame muren, veilige vloeren en een degelijk dak. Wij zijn experten in het plaatsen van wind- en waterdichte constructies die de basis zullen vormen voor jouw afgewerkte realisatie. Bij bouwbedrijf Gommers kan je terecht voor alle grond- en funderingswerken, het plaatsen van binnen- en buitenwanden. Bovendien doen we afbraak- en sloopwerken, riolerings-, graaf- en grondwerken, beton- en metselwerken. Wij beschikken niet alleen over de ervaren vakmensen om deze werken uit te voeren, maar hebben voor elke bouw ook de juiste leveranciers klaar om duurzaam materiaal aan te leveren.

Met onze kwalitatieve, harde bouwmaterialen, vakkundig geplaatst op maat van jouw bouw kan je op je twee oren slapen. De onevenaarbare stevigheid en afdichting van je ruwbouw garanderen een zorgeloze afwerking!

Vanop de grond tot de nok van je dak, bij Gommers klaren we het met gemak!

STAP 1: Afbraak- en sloopwerken

STAP 2: grondwerk en funderingen

STAP 3: draagconstructie maken

STAP 4: binnen- en buitenwanden plaatsen

STAP 5: isolatiemateriaal aanbrengen

STAP 6: vloeren leggen en eventueel trappen installeren

5/5
Quinten Staes

Top firma met top personeel!

Bekijk onze ruwbouw­realisaties!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Laat daarom niet onze woorden maar jouw ogen je overtuigen. Dit is een greep uit de projecten die we met hart en ziel en veel vakmanschap hebben gerealiseerd.

Realisaties

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een ervaren bouwpartner in Oost-Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen voor een nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Klop dan zeker eens aan bij bouwbedrijf Gommers, je totaalaannemer uit Sint-Pauwels. Wij nemen binnen de 24 uur contact op met jou.

Contacteer ons