Onze werkwijze

Ons ervaren team volgt een vaste werkwijze die garantie geeft op een snelle service en uitstekende kwaliteit!

Onze meerwarde

Heb je een verhuisdatum en budget voor ogen? Dan kan je rekenen op onze flexibele en nauwgezette aanpak om een haalbare planning op te stellen, die we samen met jouw vooropgestelde prijs ook steeds respecteren. Dit resulteert in onberispelijke kwaliteit in elk detail van jouw bouwproject!

Kwaliteit en een strakke opvolging van timing en budget. Dát zijn onze troeven!

Bouwbedrijf Gommers heeft alles in huis om jouw nieuwbouw, verbouwing of renovatieproject tot een goed einde te brengen. Een klein of groot totaalproject? Wij nemen met plezier en passie alle werken op ons. Wij garanderen kwaliteit en een professionele uitvoering van ruwbouw en de afwerking met gevelstenen tot het leggen van de oprit. Wij denken graag met je mee en zetten met heel ons team keer op keer al onze ervaring en technische kennis in om de best mogelijke oplossing te vinden voor jouw project.

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een ervaren bouwpartner in Oost-Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen voor een nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Klop dan zeker eens aan bij bouwbedrijf Gommers, je totaalaannemer uit Sint-Pauwels. Wij nemen binnen de 24 uur contact op met jou.

Contacteer ons